Airport Taxi Tilburg

Airport taxi Tilburg, voor een ontspannen begin van uw vliegreis

Een vliegreis is altijd en hele onderneming. Op tijd van huis om op tijd op de luchthaven te zijn. Stress van files onderweg en ‘hebben we nu echt alles bij ons, niets vergeten?’. U kunt zich een heleboel van die stress besparen door een airport taxi in Tilburg te reserveren. Dit kan al ruim van tevoren via het reserveringsformulier op onze website. Taxi 24 Uur Tilburg houdt in de gaten of uw vlucht op tijd of misschien met vertraging vertrekt en wij zorgen ervoor dat onze chauffeur op tijd bij u voorrijdt.

Boek direct een Airport taxi Tilburg!

Een luchthaven taxi is vervoer op maat

Het is een verschil of u alleen, samen met uw partner of met het hele gezin een airport taxi nodig heeft. Alle bagage moet natuurlijk ook gewoon mee kunnen. Geeft u dus bij uw reservering aan hoeveel personen er mee gaan en hoeveel bagage u heeft. Taxi 24 Uur Tilburg vervoert u met een taxi of taxibusje naar de luchthaven. U wordt zo dicht mogelijk bij de ingang afgezet en uiteraard wordt de bagage netjes voor u uitgeladen.

Naar welke luchthavens bestelt u een airport taxi?

Wij vervoeren u naar luchthavens in Nederland en daarbuiten. U kunt bij ons een airport taxi boeken voor onder meer de volgende vliegvelden:

Schiphol Airport Amsterdam
Eindhoven Airport
Brussels Airport
Düsseldorf International Airport
Rotterdam The Hague Airport
Maastricht Aachen Airport
Köln-Bonn Airport
Weeze Airport

Wij vervoeren u voor een vast tarief, u weet dus direct bij reservering hoeveel de rit u gaat kosten. U kunt een airport taxi bestellen in Tilburg, maar ook in omliggende gemeente zoals Dongen, Kaatsheuvel, Waalwijk, Berkel-Enschot, Oisterwijk en Gilze-Rijen.

Weer veilig thuis na uw vliegreis

Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor vervoer van de luchthaven terug naar huis. Wij houden uw vlucht voor u in de gaten. Als u vertraging heeft dan blijft de chauffeur natuurlijk op u wachten. Zodra u bent geland nemen wij contact met u op, geef dus bij reservering een mobiel telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. Zodra u de bagage heeft en door de douane bent staat uw taxi voor u klaar om u rechtstreeks naar huis te brengen. Reserveer uw airport taxi via het reserveringsformulier of bel ons op telefoonnummer 0644236688. Houd er rekening mee dat wij uw reservering 3 uur voor vertrek moeten hebben ontvangen. Gaat uw vlucht onverhoopt niet door? Als u minimaal 3 uur voor vertrek afzegt worden er geen kosten in rekening gebracht.

Hoe werkt de ophaalservice?

  • Wij houden uw vlucht in de gaten, nadat u geland bent neemt uw chauffeur contact met u op, op het door u opgegeven telefoonnummer. (Zorg ervoor dat u het juiste vluchtnummer invoert) bij het reserveren.
  • Heeft u een vertraging? Wij blijven ook bij vluchtvertragingen op uw wachten. Gaat je reis toch niet door? dan kunt u bij ons kosteloos uw rit annuleren (tot 3 uur voor vertrek).

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

[av_repeatable_content repeatable_id=’1312′ custom_class=” av_uid=’av-2urnjc’][/av_repeatable_content]