Internationaal taxi vervoer

Voor uw internationale taxi vervoer kunt u uiteraard ook terecht bij Taxi 24 Uur Tilburg. Wij vervoeren u graag en comfortabel naar uw bestemming in België of Duitsland. Heeft u een zakelijke afspraak over de grens en wilt u zelf niet de stress hebben van te moeten rijden in de spits? Bestel dan een internationale taxi. Onze chauffeur brengt u veilig naar uw bestemming. U kunt ondertussen de stukken voor uw vergadering doornemen, uw mail beantwoorden of de presentatie die u gaat geven nog eens door te nemen.


Begin ontspannen aan uw vliegreis

Of u nu op vakantie gaat of voor zaken naar het buitenland vliegt, u wilt natuurlijk uitgerust en ruim op tijd op de luchthaven arriveren. Op uw gemak inchecken, nog even een kop koffie voordat u zich aan de gate moet melden. Bestel dan een internationale taxi bij Taxi 24 Uur Tilburg. Wij zorgen ervoor dat u op tijd wordt opgehaald en houden er uiteraard rekening mee als er files staan richting de luchthaven, zodat u toch gewoon op tijd arriveert. Wij brengen u voor een vast tarief naar Schiphol Airport, Eindhoven Airport, The Hague-Rotterdam Airport of één van de luchthavens in België of Duitsland.


Informeer naar onze vaste tarieven voor uw internationale taxi rit

Heeft u een taxi nodig voor een internationale rit? Informeer dan bij Taxi 24 Uur Tilburg naar onze vaste tarieven. Niet alleen naar de bekende luchthavens maar ook naar andere bestemmingen over de grens vervoeren wij u graag voor een vaste prijs. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en *is de ritprijs geen verrassing voor u. Als u al ruim van tevoren weet dat u een internationale taxi wilt bestellen, laat uw rit dan alvast in onze agenda zetten zodat wij een chauffeur voor u beschikbaar hebben. Belt u ons voor het reserveren van uw internationale taxi op telefoonnummer 06-44236688.