Internationale taxi

Scherpe tarieven

Internationaal taxivervoer

Voor uw internationale taxi vervoer kunt u uiteraard ook terecht bij Taxi Tilburg. Wij vervoeren u graag en comfortabel naar uw bestemming in België of Duitsland. Heeft u een zakelijke afspraak over de grens en wilt u zelf niet de stress hebben van te moeten rijden in de spits? Bestel dan een internationale taxi. Onze chauffeur brengt u veilig naar uw bestemming. U kunt ondertussen de stukken voor uw vergadering doornemen, uw mail beantwoorden of de presentatie die u gaat geven nog eens door te nemen.

Internationaal taxi vervoer

Een zorgeloze reis begint bij Taxi 24 Uur Tilburg

Wilt u naar een europese bestemming? Dan bent u op de juiste adres! Wij verzorgen comfortabele ritten naar diverse landen binnen de Europese unie. Wij werken met vaste tarieven, bereken uw ritprijs op onze website en voorkom verassingen achteraf. De prijzen voor een internationale taxirit is voordelig.

Voor al uw vervoer van en naar Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Engeland.

Comfortabel, snel en voordelig

Heeft u een taxi nodig voor een internationale rit? Informeer dan bij Taxi 24 Uur Tilburg naar onze vaste tarieven. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en is de ritprijs geen verrassing voor u. Als u al ruim van tevoren weet dat u een internationale taxi wilt bestellen, laat uw rit dan alvast in onze agenda zetten zodat wij een chauffeur voor u beschikbaar hebben. Belt u ons voor het reserveren van uw internationale taxi op telefoonnummer 013 – 303 6000.