Over Taxi Tilburg

Over ons

Over Taxi 24 Uur Tilburg

Bij Taxi 24 Uur Tilburg bieden wij de beste taxi service aan. Met al meer dan 10 jaar ervaring verzorgen wij Schiphol service en zakelijk vervoer. Onze chauffeurs zijn vriendelijk, ervaren en staan garant voor een veilige rit. De veiligheidsregels, verkeersregels en taxirichtlijnen worden zorgvuldig nageleefd.

Onze chauffeurs zijn in staat zich aan te passen aan het verkeer en kiezen voor een afwijkende route wanneer de situatie daarom vraagt. Het is voor de klant wel zo prettig om te weten wanneer en waarom eventueel van een route afgeweken wordt, de chauffeur houdt u daarvan dan ook graag op de hoogte.

Taxi Tilburg heeft het comfort van de passagier voorop staan en vindt het belangrijk dat u uw rit als vlot en comfortabel ervaart. Zo bieden wij aan om, naast natuurlijk gewoon cash betalen, uw rekening met creditcard te voldoen.

Over ons

Waarom kiezen voor Taxi 24 Uur Tilburg?

Onder het ervaren van een prettige rit valt ook dat u te maken krijgt met een ondernemende, klantvriendelijke en sociale chauffeur, hij of zij zal u zo nodig assisteren bij het in –en uitstappen en zorg dragen voor uw bagage.

En niemand hoopt natuurlijk op een ongeluk of een noodsituatie, maar mocht dit helaas toch het geval zijn, dan zal onze chauffeur adequaat handelen: relevante instanties inschakelen en de juiste veiligheidsmaatregelen treffen.

Heeft u vragen? neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar!