Taxi Tilburg – Schiphol

Goedkope taxi naar Schiphol Airport

Taxi Tilburg Schiphol

Bestel je Taxi naar Schiphol Airport

Wat is na een lange, vermoeiende vlucht aankomend op het Schiphol het fijnste? Dat is natuurlijk dat er een taxi op u staat te wachten, u hoeft alleen nog maar met één van onze chauffeurs mee te lopen, uw bagage over te geven en in de taxi naar uw volgende bestemming of naar huis te stappen.

Wellicht bent u van te voren vergeten een taxi te regelen of is uw vlucht vertraagd. Dit levert bij Taxi Tilburg geen problemen op! U pleegt één telefoontje naar onze centrale en wij zorgen ervoor dat er binnen enkele minuten een betrouwbare en professionele chauffeur voor u klaar staat. In de tijd dat u op uw koffers wacht is dit al voor u geregeld. Een prettige reis begint met een ritje naar het vliegveld.

Wanneer u terugkeert van uw reis, wilt u zo snel mogelijk veilig thuiskomen. Taxi Tilburg kan u van en naar Schiphol Airport met een privé taxi vervoeren. Afhankelijk van het aantal personen, hoeveelheid bagage en uw wensen, kunnen we vervoer op maat garanderen.

Taxi Tilburg Schiphol

Reis met onze betaalbare taxi naar Schiphol

Zorgeloos reizen begint met een goede voorbereiding. Een belangrijke factor hierbij is dat u ervoor moet zorgen dat u veilig en snel naar de luchthaven kunt worden vervoerd.

Reist alleen of als een groep, Schiphol taxi Tilburg kan al uw transportwensen vervullen van en naar Schiphol of andere luchthavens in Duitsland, Belgie en Frankrijk. De hoeveelheid bagage is voor ons geen probleem, omdat we ook taxibusjes kunnen gebruiken voor de ritten met hetzelfde gemak als onze luxe voertuigen.

Onze professionele en representatieve taxichauffeurs kunnen u ook adviseren over de vertrektijden van thuis of op kantoor en op het vliegveld helpen zij u met uw bagage en andere toegankelijke wensen. Bij gaat de service verder, waar hij stopt bij concurrenten.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Amsterdam Airport Schiphol (IATAAMSICAOEHAM) is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa. Schiphol was in 2018 met 71 miljoen passagiers de op twee na drukste luchthaven van Europa,[1] na Heathrow (Londen) en Charles de Gaulle (Parijs).[2]

De luchthaven ligt in de gemeente Haarlemmermeer in het zuiden van de provincie Noord-Holland en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op een deel van de huidige locatie van Schiphol, lag tot 1959 het dorp Rijk.[3] De naam “Schiphol” wordt ook gebruikt als plaatsnaam, evenals Schiphol-Oost en Schiphol-Rijk.

De luchthaven is eigendom van de Koninklijke Schiphol Group (statutaire naam: “Royal Schiphol Group N.V.”), met als aandeelhouders de Nederlandse Staat, de gemeenten Amsterdam en Rotterdam, en Groupe ADP.[4]

Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLMMartinairCorendonTUI en Transavia. Daarnaast is het de Europese hub van Delta Air Lines, en een basis voor easyJet.[5] De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

Ja u moet uw vluchtnummer doorgeven, dan kan de chauffeur uw vlucht in de gaten houden.

Via onze website kun je de prijs van je rit berekenen. Je vult je vertrek en het adres waar je naar toe wilt in en je ziet de ritprijs.

Als je de vluchtnummer bij de boeking hebt doorgegeven houdt de chauffeur je vlucht in de gaten. De chauffeur zal op je wachten. Ben je op het vliegveld vertraagd bel dan direct met 013 – 303 6000.

Ja, u kunt de taxi 3 uur voor vertrek kosteloos annuleren.